Sărbătorește Ziua Femeii cu Ilex Gold, în Crișul Shopping Center

Primăvara aduce o nouă colecție a brandului nostru. De la clasicele bijuterii cu diamante sau pietre semiprețioase, veți regăsi printre noile propuneri și diverse piese cu motive inspirate din natură și din simbolismul noului început pe care îl reprezintă această perioadă. Mai mult decât atât, în vitrina din Crișul Shopping Center au fost expuse în premieră coliere unicat, realizate manual. 
 
Colierele au un design special și sunt un adevărat spectacol. Corespund trendului bijuteriilor statement, adică acel gen de piese care nu pot trece neobservate, fiind caracterizate de volum și o sumedenie de detalii fascinante.
 
 
Sarbatoreste Ziua Femeii cu Ilex Gold crisul shopping center discount diamante
 
Sarbatoreste Ziua Femeii cu Ilex Gold crisul shopping center discount diamante coriolan
 
 
Primăvara aduce entuziasmul unui nou început, iar odată cu evenimentele speciale precum Ziua Femeii, mulți domni se gândesc să-și surprindă partenerele cu un cadou deosebit. În acest sens, Ilex Gold oferă un discount de 20% la colecția de bijuterii cu diamante, valabil în toate magazinele, dar și online, pe www.ilexgold.com.
 
Poate fi momentul perfect pentru achiziționarea inelului de logodnă la un preț special. De asemenea, viitorii miri beneficiază de un discount de 20%, aplicat la manopera verighetelor Coriolan. Toate aceste promoții sunt valabile întreaga lună martie. 
 
 
 
 
Este bine de știut și faptul că în cadrul magazinelor Ilex Gold, se efectuează găuri în urechi cu cercei medicinali Studex. Serviciul se oferă în condiții de maximă igienă și nu necesită programare prealabilă. 
Nu în ultimul rând, celor care doresc să investească în această perioadă, le recomandăm să aleagă lingourile de aur, întrucât acestea prezintă riscuri minime. Chiar și în timpul unor vremuri tensionate, precum cele pe care le trăim acum, aurul reprezintă un bun cu valoare universal recunoscută și imediat convertibilă. Achiziționarea lingourilor se face pe bază de comandă prealabilă. 
 
Chiar dacă traversăm vremuri incerte, sperăm ca prin micile detalii și prin campaniile pregătite să reușim să vă aducem în suflet seninătatea primăverii. Surprinzându-i pe cei dragi cu mici gesturi, reușim să contribuim cu toții la o lume mai bună și mai luminoasă, cultivând cel mai prețios sentiment pe care îl avem la îndemână: iubirea pentru cei dragi. 
Bijuteriile ILEX GOLD Ai nevoie de ajutor?