Luna Dragostei... și a diamantelor

Nu există nimic tangibil care să „dureze” mai mult decât o bijuterie, de aceea ea este reprezentarea ideală pentru un sentiment atât de prețios precum dragostea. Diamantele sclipesc toată viața și chiar și dincolo de ea, în timp ce aurul strălucește pentru totdeauna la fel ca în prima zi. Iar pentru că februarie este despre iubire, ne-am gândit să facilităm surprizele făcute în această perioadă, oferindu-vă un #DiamondDiscount în valoare de 20%, valabil până în 29.02. inclusiv. 

 

Momentul ideal pentru a-i cumpăra inelul de logodnă
Multe cupluri aleg Ziua Îndrăgostiților pentru a adresa una dintre cele mai importante întrebări din viața lor. Și anume marea întrebare, care va fi pusă în cea mai frumoasă lumină de către inelul de logodnă mult visat. În luna februarie, beneficiază de discount de 20% atât modelele simple, cu un design atemporal, precum Essential, Flawless sau Beginning of Love, cât și variantele sofisticate, încrustate cu șiruri de pietre prețioase ori detalii care taie răsuflarea. Printre cele mai apreciate bijuterii din colecție se numără Diamond Fantasy, realizată din aur alb și două șiruri de diamante care conferă și mai multă prețiozitate inelului. La fel de spectaculos este și Superlative, ale cărui detalii învăluie inelul într-o alură regală. Te invităm în magazinul online www.ilexgold pentru a explora zecile de opțiuni disponibile, dar și în locațiile din Oradea, unde te poți sfătui cu consultanții noștri în vederea alegerii bijuteriei ideale.
 
 
 
Inimi de diamant
Clasicul simbol al inimii rămâne una dintre cele mai romantice expresii ale dragostei. Nu ai cum să greșești dăruind o bijuterie care să includă această formă. Ca de exemplu, cerceii Subtle Heart, care emană finețe prin fiecare detaliu. Două inimi de aur roz sunt „umplute” cu diamante, creând astfel o piesă potrivită atât pentru zi, cât și pentru cele mai speciale ocazii. Shining Heart este un inel care poate fi dăruit chiar dacă sunteți deja căsătoriți. Diamantele dispuse de jur împrejurul inimii de aur dau naștere unei bijuterii versatile, care poate fi purtată zi de zi, în orice context. O altă alegere spectaculoasă constă în combinația de rubin și diamante, prezentă în lanțul cu pandantiv Passionate. Nuanța unică de roșu adaugă note vibrante, transformând-o într-o piesă centrală a oricărei colecții de bijuterii.
 
 
 
 
Un cadou de-o viață
Oricât de spectaculos ar fi un buchet de flori, oricât de savuroase sunt pralinele și indiferent cât de bine miroase un parfum, nimic nu poate întrece strălucirea eternă a bijuteriilor. O piesă bine aleasă își va însoți posesoarea toată viață, putând fi transmisă chiar și următoarelor generații. Întreaga lună februarie vrem să vă oferim șansa de a-i dărui persoanei iubite bucuria de a avea propriul său diamant, printr-un discount de 20% valabil pentru întreaga colecție de bijuterii cu pietre prețioase. Vă invităm să le explorați online, pe www.ilexgold.com, sau să le vizualizați într-unul dintre magazinele noastre din Oradea. 
Bijuteriile ILEX GOLD Ai nevoie de ajutor?