ILEX GOLD incheie anul cu deschiderea unui nou magazin

Ilex Gold încheie un 2018 glorios cu deschiderea unui nou magazin, situat în Lotus Retail Park, street mall-ul din zona Decebal deschis în toamna acestui an pe str. Ștefan Octavian Iosif, nr. 7.
 
Noul magazin Ilex Gold va fi inaugurat într-un sezon de poveste, când numeroși orădeni aleg să însemneze clipe importante prin bijuterii pline de semnificații: „Foarte multe persoane îmbină magia Crăciunului și a Anului Nou cu cereri în căsătorie sau diverse ocazii speciale, când bijuteriile completează perfect sensul momentului. La fel ca până acum, în noul magazin vă așteaptă o gamă largă de inele (inclusiv peste o mie de modele de verighete), cercei, lanțuri cu pandantive, ceasuri și brățări din aur, prevăzute cu pietre prețioase ori semiprețioase. Ne bucurăm să constatăm creșterea interesului pentru piesele cu diamante, în special în ceea ce privește categoria inelelor de logodnă.”, a declarat unul dintre consilierii Ilex Gold.
 
 
Deschiderea celui de-al cincilea magazin înseamnă încă un pas în strategia companiei de a acoperi cât mai eficient Oradea prin magazine cu poziții-cheie, accesibile din orice parte a orașului. Proximitatea față de clienți și timpul scăzut de răspuns la solicitările acestora reprezintă puncte forte ale brandului și totodată motive pentru care Ilex Gold reușește să se mențină în topul furnizorilor de bijuterii de peste două decenii. Promptitudinea caracterizează firma și în segmentul online, care a avut parte de o dezvoltare semnificativă în 2018. Pe lângă magazinul virtual www.ilexgold.com, în acest an a fost lansată și o platformă B2B, care facilitează comunicarea dintre Ilex Gold și clienții săi din zona corporate.
 
 
În noua locație din Lotus Retail Park, vizitatorii magazinului vor avea parte de același concept valabil în celelalte unități. Astfel, pe lângă paleta bogată de produse, clienții vor avea parte de consultanță specializată în alegerea bijuteriei ideale, indiferent dacă este vorba de inelul de logodnă, verighete, un ceas din aur sau alte piese de colecție, încrustate cu diamante și alte pietre prețioase ori semiprețioase. Poziționându-se pe piața locală (dar și națională, respectiv internațională) ca brand premium, Ilex Gold suprinde plăcut orădenii prin atenția acordată celor mai mici detalii, de la ambalajele de lux până la serviciile after-sales, care cuprind protocolul de îngrijire a bijuteriilor, precum și eventualele modificări ori reparații necesare. Prin toate acestea, achiziționarea unui produs devine o experiență memorabilă, iar clientul se simte de fiecare dată prețuit și respectat.
 
Prin investițiile active în magazinele fizice și în online, prin menținerea calității produselor și adaptarea constantă la nevoile oamenilor, compania reușește să îndeplinească misiunea de a aduce lumea fermecătoare a bijuteriilor mai aproape de orădeni. O investiție în această sferă se justifică odată cu trecerea anilor, iar o piesă bine aleasă poate deveni un simbol transmis din generație în generație. Spre deosebire de multe alte obiecte, valoarea bijuteriilor crește în timp, iar dincolo de acest fenomen, atașamentul emoțional rămâne neprețuit. Pentru că fiecare detaliu vorbește despre câte o trăire sau un moment special, iar strălucirea plină de fascinație a acestor comori reflectă atât de multe sentimente, dorințe și visuri.
 
Bijuteriile ILEX GOLD Ai nevoie de ajutor?