De ce să dăruim diamante?

Diamantele sunt caracterizate de o frumusețe incontestabilă, iar strălucirea lor cucerește privirile. Însă dincolo de aspect, există o serie de motive pentru care merită să luăm în calcul ideea de a dărui diamante persoanelor dragi din viețile noastre. 
 

Simbol al longevitatii

Așa cum sugerează și un vechi dicton, diamantele chiar sunt pentru totdeauna. Dăruind o astfel de piatră prețioasă, îi oferim persoanei respective o bucată de eternitate, întrucât diamantele vor transcede generații de acum încolo. Sunt cadoul ideal în cazul în care dorim să ne exprimăm dragostea și aprecierea față de cineva foarte drag, indiferent dacă este vorba de parteneră, mamă, soră sau o prietenă apropiată.  
 

O alegere spectaculoasă poate consta într-o combinație de diamant(e) și alte pietre prețioase. În lanțul cu pandantiv Royal Blue, diamantele complimentează albastrul unic al safirului care constituie piesa centrală a bijuteriei. Forma circulară a pandantivului adaugă note suplimentare de eleganță, dar în același timp păstrează o direcție minimalistă. Bijuteria devine astfel alegerea perfectă atât pentru ocaziile speciale, cât și pentru momentele obișnuite, când simțiți nevoia să învăluiți în prețiozitate o zi oarecare.  

 


Și asocierea dintre diamante și smaralde este cu adevărat deosebită. O piesă precum Emeraldesse nu va trece niciodată neobservată, indiferent de contextul în care a fost integrată. Sclipirile nobile în nuanțe de verde sunt evidențiate de sublimul translucid al diamantelor, în timp ce structura pe înălțime îi conferă bijuteriei o alură regală. 

 


 

Daruind, veti dobandi 

Pe lângă frumusețea care taie răsuflarea, diamantele reprezintă și o investiție pe termen lung. Piața diamantelor este într-o creștere continuă de secole, așadar mergeți la sigur atunci când optați pentru o bijuterie cu pietre prețioase. Investiția este valabilă și din punct de vedere emoțional – ce poate fi mai frumos decât ideea de a transmite o bijuterie din generație în generație?
 
Atunci când achiziționați o piesă cu intenția de a o transmite și viitoarelor generații, vă recomandăm să alegeți modele atemporale, cu un design clasic. Nu veți greși alegând un inel precum Dream Pearl, cu un contur maiestuos și o asociere spectaculoasă de perlă și diamante. 
 
 

Și cerceii Red Duo au un design care nu depinde de tendințe. O împletire de rubine și diamante este dispusă pe forma clasică de lacrimă, rezultând o bijuterie care scoate din anonimat orice apariție, fie ea de zi sau de seară. 
 

 

Diamantele vorbesc despre dragoste

Diamantele emană prin excelență emoții din sfera romantismului. Durabilitatea și frumusețea lor sunt simbolul perfect pentru dragostea eternă, de aceea ele reprezintă cea mai bună opțiune atunci când vine vorba despre logodnă sau căsătorie. 
 

Pentru că atât inelele de logodnă, cât și verighetele urmează a fi purtate o viață întreagă, specialiștii noștri sugerează alegerea unor variante cât mai reprezentative atât individual, cât și la nivel de cuplu: „Unul dintre cele mai iubite modele este Allure, un inel de logodnă cu o structură cvasi-simplă, dar cu un element central cu formă circulară, pavat în întregime cu diamante. Efectul wow îl conferă pietrele prețioase, care sunt multe și creează o înșiruire cu adevărat spectaculoasă. Ni se solicită foarte mult și bijuterii foarte simple, cu bază clasică din aur alb și un singur diamant ca element distinctiv, așa cum se întâmplă în cazul Diamond Glory.”, a declarat unul dintre consultanții Ilex Gold. 

 

 


 

Diamantele sunt în același timp o modalitate elegantă de a semnaliza verigheta feminină. Acest detaliu prețios îi conferă bijuteriei un plus de rafinament, în concordanță cu semnificația sentimentală a momentului. 
 

Pentru cei care doresc să celebreze un alt moment special cu un diamant, vă propunem inelul Heartsy, în cadrul căruia simbolul universal al inimii este încrustat în totalitate cu diamante. O astfel de bijuterie poate fi prilejul perfect pentru a marca un eveniment important, legat de o persoană dragă. 

 


 

Tendinte pretioase

În noua noastră colecție de bijuterii cu diamante, cele mai noi tendințe sunt învăluite în prețiozitate. Fiecare piesă are la bază un contrast fermecător de modernitate și atemporalitate, precum în inelul Precious Twists, unde diamante ravisante urmează conturul spiralat al bijuteriei din aur roz. 
 
 

 
Diamantele rămân un dar infailibil, care începe din inimă și transcede generații. Bijuteriile încrustate cu pietre prețioase au puterea de a înmagazina emoții intense și mesaje speciale, pe care doar strălucirea lor ar putea să le transmită.
Bijuteriile ILEX GOLD Ai nevoie de ajutor?